Despre

Arie de competenta:

Zona metropolitana Constanta

Specializare: Vanzari Rezidentiale, Terenuri

Membru FLEXMLS - Sistemul de Listare Multipla Constanta
Membru APAIR - Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania
REALTOR®Membru NAR - National Association of REALTORS® - USA

Desemnari internationale:

SRS Seller Representative Specialist- Real Estate Business Institute - affiliate of National Association of REALTORS® - USA

Certificari internationale:

RENE Real Estate Negotiation Expert - Real Estate Business Institute - affiliate of National Association of REALTORS® - USA 

 Motto:

“Vanzarile nu se refera in primul rand la actiunea de a vinde. Se refera la actiunea de a-i permite clientului sa beneficieze de ceea ce oferi”

Mark Hunter

 

Clientii despre noi  

Gabriela Luca, client vanzator

În primul rând a fost o plăcere deosebită să colaborăm privnd vânzarea proprietăţii noastre! Recomandarea noastră cunoştinţelor, prietenilor este de cea mai bună calitate, respectiv: profesionalism, transparenţă, seriozitate şi nu în ultimul rând confidenţialitate! Cu siguranţă, cu mare drag vom colabora şi în viitor în eventualitatea achiziţionării ori vânzării unui imobil ! Cu mulţumiri.

  Familia BRAIA, Constanta, clienti vanzatori

 Va multumim foarte mult pentru toata implicarea din procesul de vanzare. Ne-ati ajutat foarte mult si de data aceasta si cu siguranta, de fiecare data cand vom avea nevoi asemanatoare, vom apela doar la dvs. Seriozitatea dvs ne-a ajutat sa trecem prin procesul de vanzare relaxati, fara teama de esec si increzatori. Ne-ati oferit, de fiecare data, de la sevicii profesionale, pana la sfaturi personale, ce ne-au ajutat sa intelegem toti pasii ce ii aveam de parcurs. Sinceritatea, transparenta si disponibilitatea dvs sunt principalele motive pentru care alegem oricand colaborarea cu dvs. Multumim, succes in continuare!

Mihai Botezatu, client vanzator

Inalta tinuta profesionala si un nivel deosebit de incredere in afaceri, sunt numai doua din multele aprecieri la care as putea face referire in relatia mea de afaceri cu Dl. Daniel Carlig. Va multumesc pentru incheierea unei tranzactii, pe care m-ati ajutat sa o concluzionez, chiar si atunci cand nu ma mai asteptam sa se intample la timp, si care mi-a dat a doua oara ocazia sa apreciez profesionalismul dvs. si probitatea, integritatea dvs.

Corina Filip, client vanzator

"Nu pot sa spun decat ca sunt mai mult decat mulțumită de colaborarea cu dumneavoastra! Ati dat dovada de profesionalism, implicare si multa răbdare. Vreau sa va multumesc pentru toate acestea si bineinteles pentru rapiditatea cu care ati gasit client pentru apartamentul nostru. O sa va recomand tuturor cunoștințelor mele."

 Familia BRAIA, Constanta, clienti cumparatori

„Vă mulțumim pentru ajutor și pentru efortul depus. 
Colaborarea cu dumneavoastră a depășit așteptările noastre, dacă ar fi să o comparam cu experiența avută cu alți agenți imobiliari. Am fost plăcut surprinsi că relația interumană dintre noi nu s-a încheiat odată cu contractul de colaborare.
Vă vom recomanda cu siguranță de fiecare dată când vom avea ocazia, pentru că ne-am bucura ca și alții să aibă o experiență atât de plăcută și eficientă în căutarea imobilului dorit.
Cu această ocazie am dori să vă mulțumim încă o dată pentru suportul dumneavoastră în luarea unei decizii atât de importante, cât și pentru sfaturile și recomandările primite.
Țineți-o tot așa, lumea se va schimba, dar dumneavoastră deja sunteți înaintea concurenței.” 

 Razvan B., Constanta, client vanzator

"Domnule Daniel Cirlig,

Ma bucur ca am avut privilegiul de a colabora cu dvs. in ceea ce priveste proiectul meu imobiliar din Eforie Nord. 
Am avut sansa de a gasi la dvs profesionalitatea, seriozitatea, optimismul, entuziasmul si echilibrul care au marcat o tranzactie reusita, corecta. Apreciez implicarea de care ati dat dovada si flexibilitatea la conditiile solicitate, echilibrul in negocierea pretului si a variantelor de plata, insistenta, motivarea si sugestiile oferite de-a lungul colaborarii. De asemenea, apreciez sprijinul complex oferit cu ocazia vanzarii, in sensul asistentei la banca, notariat, cadastru, certificat energetic etc. 
Doresc sa reconfirm multumirea si satisfactia in urma perfectarii contractului si sa va asigur de sprijinul, recomandarea si consideratia mea."

 Sandu D. , Teleorman, client cumparator

"Felicitari tie si firmei pe care o reprezinti! Ati facut, intradevar, o munca excelenta si profesionala. Am observat planul de marketing prezentat de tine si am apreciat faptul ca l-ai parcurs exact cum ai promis. Totul a fost ok si foarte serios, afacerea terminandu-se cu bine pentru ambele parti. Profesionalism din toate punctele de vedere ! Va multumesc!"

 Mihai B. , Constanta

"Nu am avut temeri in legatura cu tranzactia efectuata, totul a decurs foarte bine. Cuiva care ar opta pentru serviciile dumneavoastra, i-as spune ca poate avea incredere desavarsita in aceasta Firma."

Vali A. , Constanta

"Nu am avut nici o frica in urma achizitionarii serviciilor dumneavoastra. Din punctul nostru de vedere v-ati prestat serviciile cu profesionalism. Strict din experienta pe care am avut-o cu dumneavoastra, cu siguranta v-am recomanda unui potential client care doreste servicii profesionale si de calitate in domeniul in care activati."

 

 

 

 

 


Arie de competenta:

Zona metropolitana ConstantaInformatii de contact


Tel1: 0748-396.186

Constanta, str. Stefan cel Mare nr. 56


www.danielcirlig.ro
Sa socializam

Contact

Trimite un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Prin apasarea butonului "Trimite", declar ca am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.