Despre

Arie de competenta:

Zona metropolitana Constanta

 

Specializare: Vanzari Rezidentiale
Apartamente, case si proprietati de vacanta
Membru FLEXMLS - Sistemul de Listare Multipla Constanta
Membru ASEI - Asociatia de Standarde si Etica Imobiliara Constanta
Membru APAIR - Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania
Membru NAR - National Association of REALTORS® - USA

Certificari:

Real Estate Negotiation Expert - Real Estate Business Institute - affiliate of National Association of REALTORS® - USA 

 Motto:

“Vanzarile nu se refera in primul rand la actiunea de a vinde. Se refera la actiunea de a-i permite clientului sa beneficieze de ceea ce oferi”

Mark Hunter

 

Clientii despre noi  

Corina Filip, client vanzator

"Nu pot sa spun decat ca sunt mai mult decat mulțumită de colaborarea cu dumneavoastra! Ati dat dovada de profesionalism, implicare si multa răbdare. Vreau sa va multumesc pentru toate acestea si bineinteles pentru rapiditatea cu care ati gasit client pentru apartamentul nostru. O sa va recomand tuturor cunoștințelor mele.
Sărbători fericite și mult succes in activitatea pe care o desfasurati!"

 Familia BRAIA, Constanta, clienti cumparatori

„Vă mulțumim pentru ajutor și pentru efortul depus. 
Colaborarea cu dumneavoastră a depășit așteptările noastre, dacă ar fi să o comparam cu experiența avută cu alți agenți imobiliari. Am fost plăcut surprinsi că relația interumană dintre noi nu s-a încheiat odată cu contractul de colaborare.
Vă vom recomanda cu siguranță de fiecare dată când vom avea ocazia, pentru că ne-am bucura ca și alții să aibă o experiență atât de plăcută și eficientă în căutarea imobilului dorit.
Cu această ocazie am dori să vă mulțumim încă o dată pentru suportul dumneavoastră în luarea unei decizii atât de importante, cât și pentru sfaturile și recomandările primite.
Țineți-o tot așa, lumea se va schimba, dar dumneavoastră deja sunteți înaintea concurenței.” 

 

Razvan B., Constanta, client vanzator

"Domnule Daniel Cirlig,

Ma bucur ca am avut privilegiul de a colabora cu dvs. in ceea ce priveste proiectul meu imobiliar din Eforie Nord. 
Am avut sansa de a gasi la dvs profesionalitatea, seriozitatea, optimismul, entuziasmul si echilibrul care au marcat o tranzactie reusita, corecta. Apreciez implicarea de care ati dat dovada si flexibilitatea la conditiile solicitate, echilibrul in negocierea pretului si a variantelor de plata, insistenta, motivarea si sugestiile oferite de-a lungul colaborarii. De asemenea, apreciez sprijinul complex oferit cu ocazia vanzarii, in sensul asistentei la banca, notariat, cadastru, certificat energetic etc. 
Doresc sa reconfirm multumirea si satisfactia in urma perfectarii contractului si sa va asigur de sprijinul, recomandarea si consideratia mea."

 

Sandu D. , Teleorman

"Felicitari tie si firmei pe care o reprezinti! Ati facut, intradevar, o munca excelenta si profesionala. Am observat planul de marketing prezentat de tine si am apreciat faptul ca l-ai parcurs exact cum ai promis. Totul a fost ok si foarte serios, afacerea terminandu-se cu bine pentru ambele parti. Profesionalism din toate punctele de vedere ! Va multumesc!"

 

Mihai B. , Constanta

"Nu am avut temeri in legatura cu tranzactia efectuata, totul a decurs foarte bine. Cuiva care ar opta pentru serviciile dumneavoastra, i-as spune ca poate avea incredere desavarsita in aceasta Firma."

 

Vali A. , Constanta

"Nu am avut nici o frica in urma achizitionarii serviciilor dumneavoastra. Din punctul nostru de vedere v-ati prestat serviciile cu profesionalism. Strict din experienta pe care am avut-o cu dumneavoastra, cu siguranta v-am recomanda unui potential client care doreste servicii profesionale si de calitate in domeniul in care activati."

 

 

 

 


Arie de competenta:

Zona metropolitana ConstantaInformatii de contact


Tel1: 0748-396.186

Constanta, str. Stefan cel Mare nr. 56


www.danielcirlig.ro
Sa socializam

Contact

Trimite un mesaj si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Prin apasarea butonului "Trimite", declar ca am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.